fbpx

Eksüvői meghívó -Csillogó Arany

Készülj a megható pillanatokra!

A lenti űrlap használatával adj meg minden lényeges információt, ami az esküvői meghívód, honlapod elkészítéséhez szükséges. Amint megkapjuk a szükséges információkat, neki is látunk meghívód elkészítéséhez, illetve felvesszük veled a kapcsolatot, hogy mindent a te igényeidre szabhassunk.

69 990 ft

Csak novemberben:

Meghívó + honlap: 49 990 Ft

Megrendelés menete:

1.
Rendelés leadása az űrlap kitöltsével

Töltsd ki az alább található űrlapot, majd töltsd fel a kellő számú fotót. Fontos, hogy létező e-mail címet adj meg, hisz itt vesszük fel veled a kapcsolatot, illetve e-mailben fogjuk elküldeni a megrendelésed.

2.
Dokumentumok ellenőrzése

A rendelés megérkezését követően ellenőrizzük a beküldött információkat. Amennyiben mindent rendben találunk, visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben tájékoztatunk, hogy megkezdtük a munkát, ha szükséges, további információkért kapcsolatba lépünk veled.

3.
Elkészítjük a kártyát

A megrendelést követő 3 munkanapon belül elküldjük az animált meghívódat, amennyiben honlapot is rendeltél, az 1 héten belül elkészül. Fizetned csak akkor kell, ha elégedett vagy az elkészült termékekel.

4.
Elkészült kártya átvétele

Ha rendben találtál mindent, elküldjük a számlát, aminek befizetése után megkapod a végleges, használatra kész meghívót, honlapot. 

5
Módisítások

Amennyiben módosítást kérsz (pl.: időpontváltozás), erre egyszer térítésmentesen lehetőséged van. Ha bármilyen kérdésed van, állunk szíves

Drag and drop files here or
Upload upto 5 Images. Max Image Size: 25 MB
2 db közös fotó szükséges a meghívó személyre szabásához. Lehetőleg magas felbontású.
Bármilyen további igényed vagy kérdésed van, kérjük itt foglald össze.