AR (kiterjesztett valóság) névjegykártya – alap csomag

35000 Ft

Fedezd fel az AR (Augmented Reality) névjegykártyák világát az Alapcsomagunkkal, ami új dimenziót ad a hálózatépítéshez és a márkakommunikációhoz. Ez a csomag ideális választás azok számára, akik az AR technológia előnyeit szeretnék kihasználni egy költséghatékony megoldás keretében.

Főbb Jellemzők:

  • Képek integrálása: Tedd egyedivé AR névjegykártyádat saját képekkel. Integrálj egy vagy több képet, amelyek bemutatnak téged, vállalkozásodat vagy termékeidet. Ezek a képek AR technológiával életre kelnek, amikor a kártyát egy okostelefonnal vagy tablettel vizsgálják.
  • Telefonhívás kezdeményező gomb: Tedd lehetővé az ügyfelek és partnerek számára, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek veled egy egyszerű gombnyomással. Ez a funkció kényelmes és gyors módja a kapcsolatfelvételnek, növelve az esélyét a sikeres üzleti kapcsolatok kialakítására.
  • Social média gombok: Csatlakoztasd AR névjegykártyádat közösségi média profiljaidhoz. Helyezz el gombokat, amelyek a felhasználókat közvetlenül a Facebook, Instagram, Tiktok vagy más platformokra irányítják. Ez a funkció kiváló módja annak, hogy növeld online jelenléted és erősítsd márkádat a digitális térben.

Az Alapcsomag tökéletes választás azok számára, akik szeretnék a hagyományos névjegykártyákat egy modern, interaktív élménnyel kiegészíteni. Bővítsd ki üzleti lehetőségeidet és hagyj mély benyomást potenciális ügyfeleidben és partnereidben az AR névjegykártya Alapcsomagjának segítségével.

A megrendelés leadása után felvesszük veled e-mailben a kapcsolatot és konzultálunk a pontos elképzelésedről, design-ról és elkérjük a szükséges dokumentumokat.

A szabványos névjegykártya grafikai mérete 90 x 50 mm, plusz minden oldalon 5 mm-es kifutó. Alapesetben ilyen méretben készítjük el a grafikát. Amennyiben szeretnél eltérni a szabvány mérettől, kérjük, ezt a megrendelés során jelezd felénk. A termék kosárba helyezése után, még a végső megrendelés leadása előtt, a megrendelés ellenőrzésekor kérjük, írd meg elképzeléseidet és a kívánt méreteket (ha azok eltérnek a szabvány mérettől) a megjegyzés rovatba.

Lehetőség van álló vagy fekvő verzió megrendelésére is. A névjegykártyák minden esetben kétoldalasak, a hátoldalukon szerepel egy egyedi QR-kód, amely az AR (kiterjesztett valóság) indításához szükséges.

Tájolás

álló, fekvő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AR (kiterjesztett valóság) névjegykártya – alap csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top