fbpx

AR (kiterjesztett valóság) névjegykártya – PREMIUM csomag

45000 Ft

Ismerd meg az AR (Augmented Reality) névjegykártyák lenyűgöző világát a Prémium Csomagunkkal, amely egyedülálló és teljesen testreszabott élményt nyújt a hálózatépítés és a márkakommunikáció terén. Ez a csomag tökéletes azok számára, akik maximálisan ki szeretnék használni az AR technológia nyújtotta lehetőségeket.

Főbb Jellemzők:

  • Képek integrálása: Adj egyedi karaktert az AR névjegykártyádhoz saját képekkel. Integrálhatsz egy vagy több képet, amelyek életre kelnek az AR technológia segítségével, bemutatva téged, vállalkozásodat vagy termékeidet.
  • Videók elhelyezése: Tegyél hozzá rövid videókat, amelyek interaktív módon mutatják be vállalkozásodat, termékeidet, vagy szolgáltatásaidat. Ezek a videók azonnal lejátszódnak, amikor a kártya a felhasználó kezébe kerül.
  • Hangsáv elhelyezése: Adj hozzá egyedi hangsávokat, mint például üdvözlő üzeneteket vagy termékleírásokat, amelyek tovább gazdagítják az AR élményt.
  • Telefonhívás kezdeményező Gomb: Tedd lehetővé az ügyfelek és partnerek számára, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphessenek veled.
  • Útvonaltervező gomb: Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az AR kártyáról elindítsanak egy útvonaltervezést a cég székhelyéhez vagy egyéb fontos helyszínekhez.
  • Social média gombok: Integrálj közvetlen hivatkozásokat a közösségi média profiljaidra, így könnyedén növelheted online jelenlétedet.
  • Foglalási és bejelentkezési gombok: Helyezz el gombokat, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a kártyáról foglalást vagy bejelentkezést végezzenek, legyen szó akár rendezvényekről, konzultációkról vagy más szolgáltatásokról.

A Prémium Csomag a legmagasabb szintű testreszabást és interaktivitást nyújtja, lehetővé téve, hogy maximálisan kiaknázd az AR technológia adta lehetőségeket. Használd ezt a csomagot, hogy lenyűgöző és emlékezetes benyomást hagyj ügyfeleidben és partnereidben.

Január 31-ig az alábbi bónusz szolgáltatásokat is biztosítjuk a csomag mellé:

  • Ajándék egyedi AR szórólap, vagy poszter készítése a névjegykártya design-ját követve, a megrendelő igénye alapján
  •  Ajándék + 20db fizikai névjegykártya
  •  Igény esetén segítség a nyomdai kivitelezésben és a szállítás lebonyolításában

A megrendelés leadása után felvesszük veled e-mailben a kapcsolatot és konzultálunk a pontos elképzelésedről, design-ról és elkérjük a szükséges dokumentumokat.

A szabványos névjegykártya grafikai mérete 90 x 50 mm, plusz minden oldalon 5 mm-es kifutó. Alapesetben ilyen méretben készítjük el a grafikát. Amennyiben szeretnél eltérni a szabvány mérettől, kérjük, ezt a megrendelés során jelezd felénk. A termék kosárba helyezése után, még a végső megrendelés leadása előtt, a megrendelés ellenőrzésekor kérjük, írd meg elképzeléseidet és a kívánt méreteket (ha azok eltérnek a szabvány mérettől) a megjegyzés rovatba.

Lehetőség van álló vagy fekvő verzió megrendelésére is. A névjegykártyák minden esetben kétoldalasak, a hátoldalukon szerepel egy egyedi QR-kód, amely az AR (kiterjesztett valóság) indításához szükséges.

Tájolás

álló, fekvő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AR (kiterjesztett valóság) névjegykártya – PREMIUM csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top