fbpx

Mikulás karácsonyi albuma

Készülj a megható pillanatokra!

Csatolj minimum 10 db általad kiválasztott fotót és varázsold el szeretteidet egy személyre szabott videóval. Ajándékozd meg őket egyedi emlékkel karácsony alkalmából!

Ne hagyd ki ezt az élményt, ahol a fotók életre kelnek!

7990 ft

Most csak:

6990 ft

Felhasználás

Ez az üdvözlőlap tökéletes arra, hogy meglepd szeretteidet karácsony alkalmából egy, a fotóid segítségével készült, egyedi animációval. Fekvő tájolásának köszönhetően csevegő alkalmazásokban és e-mailben is jól funkcionál.

Megrendelés menete:

1.
Rendelés leadása az űrlap kitöltsével

Töltsd ki az alább található űrlapot, majd töltsd fel a kellő számú fotót. Fontos, hogy létező e-mail címet adj meg, hisz e-mailben fogjuk elküldeni a megrendelésed.

2.
Dokumentumok ellenőrzése

A rendelés megérkezését követően ellenőrizzük a beküldött fotókat. Amennyiben mindent rendben találunk, visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben tájékoztatunk, hogy megkezdtük a munkát, illetve csatoljuk a számlát. 

3.
Elkészítjük a kártyát

A megrendelést követő 24 órán belül elküldjük a személyre szabott kártyádat. Ez idő alatt szükséges a számla befizetése bankkártyával, vagy átutalással.

4.
Elkészült kártya átvétele

A megadott e-mail címre elküldjük a kész kártyát. Amennyiben módosítást kérsz (pl.: fotó csere), erre egyszer térítésmentesen lehetőséged van. Ha bármilyen kérdésed van, állunk szíves rendelkezésedre.

A megadott e-mail címre fogjuk elküldeni az elkészült kártyát
Drag and drop files here or
Upload upto 10 Images. Max Image Size: 20 MB
Minimum 10 db fotó szükséges az üdvözlőlap személyre szabásához.

*felhasználási feltételek