fbpx

Karácsonyi fények

Készülj a megható pillanatokra!

Csatolj minimum 10 db általad kiválasztott fotót és varázsold el szeretteidet egy személyre szabott videóval. Ajándékozd meg őket egyedi emlékkel karácsony alkalmából!

Ne hagyd ki ezt az élményt, ahol a fotók életre kelnek!

7990 ft

Most csak:

5990 ft-tól

Felhasználás

Ez az üdvözlőlap tökéletes arra, hogy meglepd szeretteidet karácsony alkalmából egy, a fotóid segítségével készült, egyedi üdvözlőlappal és a hozzá tartozó, személyre szabott animációval. Csak be kell olvasni egy NFC képes telefonnal a matricát és már indul is az egyedi animált üdvözlőlapod.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan műkdödik az NFC technológia:

Megrendelés menete:

1.
Rendelés leadása az űrlap kitöltsével

Töltsd ki az alább található űrlapot, majd töltsd fel a kellő számú fotót. Fontos, hogy létező e-mail címet adj meg, hisz e-mailben fogjuk felvenni veled a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésünk lenne.

2.
Dokumentumok ellenőrzése

A rendelés megérkezését követően ellenőrizzük a beküldött fotókat. Amennyiben mindent rendben találunk, visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben tájékoztatunk, hogy megkezdtük a munkát, illetve csatoljuk a számlát.

3.
Elkészítjük a kártyát

A megrendelést követő 2 munkanapon belül futárszolgálat segítségével elküldjük a személyre szabott kártyádat. Ez idő alatt szükséges a számla befizetése bankkártyával, vagy átutalással.

4.
Elkészült kártya átvétele

A kártya átvételén túl, megkapod az animált üdvözlőlapodat is e-mailben, így elektronikusan akár minden szerettednek el tudod küldeni. Ha bármilyen kérdésed van, állunk szíves rendelkezésedre.

A megadott e-mail címre fogjuk elküldeni az elkészült kártyát
Drag and drop files here or
Upload upto 20 Images. Max Image Size: 18 MB
Minimum 10 db fotó szükséges az üdvözlőlap személyre szabásához.

*felhasználási feltételek