fbpx

Családi karácsony

Készülj a megható pillanatokra!

Csatolj 4 db általad kiválasztott fotót és varázsold el szeretteidet egy személyre szabott videóval. Ajándékozd meg őket egyedi emlékkel karácsony alkalmából!

Ne hagyd ki ezt az élményt, ahol a fotók életre kelnek!

6990 ft

Most csak:

4990 ft

Ez az üdvözlőlap tökéletes arra, hogy meglepd szeretteidet karácsony alkalmából egy, a családi fotóid segítségével készült, egyedi animációval. Mobilra optimalizált mérete miatt első sorban csevegő alkalmazásokban, közösségi média storykban való használatra ajánljuk.

Megrendelés menete:

1.
Rendelés leadása az űrlap kitöltsével

Töltsd ki az alább található űrlapot, majd töltsd fel a kellő számú fotót. Fontos, hogy létező e-mail címet adj meg, hisz e-mailben fogjuk elküldeni a megrendelésed.

2.
Dokumentumok ellenőrzése

A rendelés megérkezését követően ellenőrizzük a beküldött fotókat. Amennyiben mindent rendben találunk, visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben tájékoztatunk, hogy megkezdtük a munkát, illetve csatoljuk a számlát. 

3.
Elkészítjük a kártyát

A megrendelést követő 48 órán belül elküldjük a személyre szabott kártyádat. Ez idő alatt szükséges a számla befizetése bankkártyával, vagy átutalással.

4.
Elkészült kártya átvétele

A megadott e-mail címre elküldjük a kész kártyát. Amennyiben módosítást kérsz (pl.: fotó csere), erre egyszer térítésmentesen lehetőséged van. Ha bármilyen kérdésed van, állunk szíves rendelkezésedre.

5
Személyes adatok törlése

Ha mindent rendben találsz a megvásárolt kártyáddal, nincs szükséged módosításra, akkor mi azonnal töröljük fotóidat a rendszerünkből.

Családi karácsony
A megadott e-mail címre fogjuk elküldeni az elkészült kártyát.
Drag and drop files here or
Upload upto 4 Images. Max Image Size: 20 MB
Minimum 4 db fotó szükséges a meghívó személyre szabásához.

*felhasználási feltételek